LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD Futsal Topsport Antwerpen - ZVK Proost Lier  7-4 (4-4)

DATUM 23-12-2015

DOELPUNTEN

VERSLAG De wedstrijd werd gespeeld in een abnormale sfeer want door een onbegrijpelijke beslissing van de koninklijke Belgische voetbalbond( een beslissing die hardnekkig door een Brusselse club aangemoedigd werd) moest deze wedstrijd gespeeld worden achter gesloten deuren, iets wat de wedstrijd omstandigheden zeker geen goed deed, een beslissing waar niet alleen FTA maar ook de mensen van Proost Lier slachtoffer van is .

In deze kille omgeving werd het toch nog een aangename wedstrijd tussen 2 ploegen die wilde doorstoten naar de volgende ronde.

De eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en zo was het bij de rust een tussenstand van 4 - 4.

Bij aanvang van de 2de helft speelde Futsal Topsport Antwerpen een versnelling hoger en kwamen onze jongens vrij snel op een 7 - 4 voorsprong en speelde daarna de wedstrijd op een controlerende manier uit.

Door deze overwinning plaatsen onze toppers zich voor de 1/4 finale van de beker van Belgie en sluiten zo een fantastische heenronde af zonder verlies partij in competitie en beker van Belgie.